uusi alku

Uusi vuosi, uudet kujeet. Tai ainakin uudet nettisivut!


Yksi vuoden 2020 "lupauksistani" oli päättää vuosia kituvana jatkuneen blogiuran jatkosta: Olisiko minusta kirjoittamaan säännöllisesti vai olisiko aika sanoa lopulliset hyvästit vuodesta 2010 asti enemmän tai vähemmän ajoittaisena jatkuneelle raapustelulle?


En saanut päätöstä tehtyä. Joulun tienoon vapaapäivien aikana alkoi kuitenkin vähitellen kyteä tuttu tarve saada kirjoittaa – sillä kun on tapana nostaa päätään aina lomilla ja väistyä takavasemmalle arjen tiimellyksessä – ja uuden vuoden mukanaan tuoma puhdas pöytä avasi uudenlaisen ajatuksen. Jospa en edes yrittäisi olla bloggaaja säännöllisine postaustahteineen vaan myöntäisin sekä itselleni että teille siellä ruudun toisella puolen, että tekstiä tulee kun on tullakseen. Ajatus ja uusi alku konkretisoitui siirtymänä Lily-blogialustalta tänne omaa nimeäni kantaville sivuille.


Jutun juurta löytynee jatkossakin eniten asioista, joita rakastan: kirjoista, sarjoista, elokuvista, ravintoloista ja reissuista. Täällä aion kuitenkin näyttää rohkeasti itseni kaikki puolet. En halua lokeroida yhdenlaisia tekstejä LinkedIniin, toisia Instagramiin ja kolmansia teemablogiin, vaan aion onnellisesti sekoittaa ruoka-, reissu- ja viihdevinkkejä sekä ajatuksiani vaikkapa työelämästä ja pohdintoja henkilökohtaisesta taloudesta. Toivottavasti lopputulos näyttäytyy sillisalaatin sijaan (tai ainakin sellaisen ohella) kuvana aidosta, moniulotteisesta ihmisestä kaikkine eri puolineen.


Siispä, tervetuloa!


Pssst! Vanha blogini pysyy ainakin toistaiseksi julkisena arkistona kirjoituksille vuosilta 2015-2020. Klik klik. Suunnitelmissa olisi kuitenkin tehdä vanhasta blogista myös nostoja tänne uusien sivujen puolelle, ja näin heti alkuun toinkin sieltä mukanani muutaman raflavinkin.


Kuva: Carolyn V, Unsplash